→12 de desembre 2017. Comissions Informatives. Nota del Grup

La nostra formació demana concretar la recuperació de la gestió pública de tres concessions, totes elles espais emblemàtics de la ciutat, que finalitzen el 2018

Avui s’han tornat a reunir les diferents Comissions Informatives per dictaminar sobre els temes que aniran al Ple ordinari d’aquest mes de desembre, una sessió que amb motiu de les festes de Nadal s’avançarà de data i es farà el proper dilluns dia 18. En aquest Ple el nostre grup portarà dues mocions. A sis mesos vista de la finalització de les concessions  de domini públic, concretament les de Can Rius, Palm Beach i Eden Roc, la nostra formació presenta una moció perquè el govern de la ciutat presenti, a la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya i durant el proper mes de gener, les corresponents comunicacions per escrit on es faci constar aquesta voluntat per part de la ciutat en recuperar la gestió d’aquests espais públics. GdC entén que és hora de concretar les bones intencions que, al menys de paraula, el govern ha mostrat en ocasions anteriors. La segona és una moció a favor d’un canvi en el model actual energètic que arriba de cares al mes de gener, el mes de referència en els augments de les tarifes elèctriques. La moció demana també promoure el canvi en la contractació municipal de subministrament elèctric, fent que els propers contractes tinguin com a objecte proveir-se d’energia renovable; i engegar una campanya informativa en doble sentit. El primer, sobre elements d’estalvi energètic a les llars i de foment de les energies renovables, i el segon sobre l’aplicació del bo social i els ajuts existents en l’actualitat. El Ple de dilluns també debatrà les al·legacions que en el seu moment el nostre grup va presentar a les Ordenançes Fiscals pel 2018.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »