→17 d’abril de 2019. Comissions Informatives. Nota del Grup

GdC planteja fer efectiva en el municipi la moratòria urbanística plantejada per la Generalitat

Les Comissions Informatives d’avui han dictaminat sobre aquells temes que aniran al Ple del mes d’abril, on el nostre grup portarà a debat tres mocions. La primera serà una proposta perquè se suspenguin, de manera efectiva, totes les llicències d’obres dels àmbits afectats per la recent  moratòria aprovada per la Generalitat en referència a la modificació del Pla Director Urbanístic Costaner, tot plegat en espera de conèixer l’abast dels estudis que se’n han de desprendre. La suspensió hauria d’afectar tant a les llicències que han estat demanades abans de la publicació de la suspensió com les que s’han demanat després, encara que disposin de certificat de règim urbanísitc. La segona de les propostes té a veure amb la gestió pública de l’aigua. El nostre grup planteja que Sant Feliu de Guíxols s’adhereixi a l’Associació Municipal per a l’Aigua Pública (AMAP). La finalitat de l’AMAP és difondre i promoure la gestió pública de l’aigua, donant suport tècnic als municipis que vulguin encaminar-se cap a aquesta forma de gestió, sigui a curt, mig o llarg termini. Finalment, reiterarem de nou la proposta que enguany, coincidint amb la commemoració de l’any Caimó, s’habiliti en un edifici de titularitat i ús públic un espai per penjar-hi un retrat seu durant l’any de la commemoració. Pere Caimó Bascós (Sant Feliu de Guíxols 1819-1878) va ser diputat a Corts per la demarcació de Girona i alcalde de la nostra ciutat en dues ocasions; republicà convençut, va participar activament en la revolta que va conduir a la proclamació de la Primera República Espanyola.

 

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »