La justícia castiga NO a la MAT per defensar el territori

La justícia castiga NO a la MAT per defensar el territori

Els condemnen a pagar costes judicials –a l’Estat i a la Red Eléctrica Española- per un import superior a 17.000€. GdC fa una crida a participar en la campanya de suport que s'ha organitzat.

Aquest és un cas d’injustícia que cal conèixer, codemnar i actuar. Ara, després d’anys i moltes mobilitzacions, una sentència judicial inèdita ha decidit fer recaure en la Plataforma No a la MAT de Girona tots els costos dels judicis perduts. Això representa més de 17.000 euros per defensar el territori de les especulacions i els abusos. Una decisió judicial injusta i inaudita, entre altres coses, perquè mai, en els casos en els que la Plataforma va guanyar, no se’ls va retornar cap cost. Estem davant un castic polític que cal denunciar. Guíxols des del Carrer fa una crida a la participació en la campanya de suport a tots aquests companys i companyes. En el següent enllaç trobareu més informació: https://iaeden.cat/la-justicia-ens-remata/

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »