Guíxols des del Carrer passa la seva primera revàlida

Guíxols des del Carrer passa la seva primera revàlida

L'assemblea també va servir perquè el regidor se'n portés deures que fer.

L’assemblea de divendres passat, 22 de gener, va permetre a la plataforma Guíxols des del Carrer passar la seva revàlida davant la ciutadania, que va aprovar la feina feta per la plataforma durant els seus primers sis mesos a l’Ajuntament. A banda de repassar les mocions, els precs i les preguntes que la formació ha plantejat al llarg d’aquests mesos, la segona part de l’assemblea va servir per debatre qüestions d’interès. Temes com l’educació, el nou IES, l’aparcament, el pla de barris o la transparència van estar presents i van servir perquè l’actual regidor de la formació se’n portés deures que fer.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »