Un bon acord a quatre bandes

Un bon acord a quatre bandes

La plataforma ciutadana Guíxols des del Carrer, la coalició electoral Iniciativa Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa i l’assemblea local del Procés Constituent, han materialitzat un acord per concórrer junts a les properes eleccions municipals a Sant Feliu de Guíxols. El pacte és un bon acord perquè permet, d’una banda, mantenir el respecte a

La plataforma ciutadana Guíxols des del Carrer, la coalició electoral Iniciativa Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa i l’assemblea local del Procés Constituent, han materialitzat un acord per concórrer junts a les properes eleccions municipals a Sant Feliu de Guíxols.

El pacte és un bon acord perquè permet, d’una banda, mantenir el respecte a les línies mestres aprovades per les assemblees ciutadanes que s’han fet fins a data d’avui i que poc a poc han anat configurant el perfil col·lectiu i transformador de la candidatura, i per una altra banda, perquè proporciona a la candidatura els recursos i la cobertura legal que necessita en presentar-se sota l’aixopluc de l’Entesa pel Progrés Municipal.

Un dels compromisos principals de l’acord és el respecte pel Codi Ètic que la plataforma ha aprovat recenment i la voluntat de continuar treballant el programa com fins ara, és a dir, amb reunions obertes a la ciutadania i la presa de decisions de manera assembleària.

La llista electoral de la candidatura, que es presentarà sota el nom de “Guíxols des del carrer-e”, així com també l’ordre de la mateixa, sortirà de l’assemblea de persones adherides que es farà el proper 27 de març. Actualment la plataforma compta amb una cinquantena de persones adherides. L’adhesió, que no té cost econòmic ni obliga a res, permet rebre informació puntual sobre les assemblees, els actes i les reunions de la plataforma i dóna dret de vot en la presa de decisions. Per adherir-se únicament cal enviar un correu electrònic, indicant aquesta voluntat, a guixolsdesdelcarrer@gmail.com; o bé, presentar-se directament a qualsevol de les reunions que cada dimarts, a partir de les 7 de la tarda, fem en el local de la plataforma (C/Sant Ramón, 32).

gc firma3(1)

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »