Sobre la campanya “Els ajuntaments per la independència”

Sobre la campanya “Els ajuntaments per la independència”

Guíxols des del Carrer reitera que en cap moment ha qüestionat la permanència del nostre ajuntament a l'Associació de Municipis per la Independència i recorda que aquestes són unes eleccions municipals.

RESOLUCIÓ QUE, AMB DATA 8 DE MAIG, ES VA REMETRE A GUIXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA-ANC

La plataforma ciutadana “Guixols des del Carrer”, que es presenta a les eleccions municipals amb el suport de Procés Constituent, Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa, entén que la situació social i política actual viu canvis transcendentals que marcaran el nostre futur. En aquest escenari, és on el municipalisme que nosaltres defensem ha de ser capaç d’impulsar els canvis amb la participació de tothom, sense exclusions. La superació de l’actual sistema amb la ruptura del marc constitucional del 78 , de la monarquia, de la corrupció derivada del règim, i de la defensa del procés sobiranista i del dret a l’autodeterminació, inclosa la independència, són objectius bàsics d’un nou procés constituent que hem d’obrir entre totes i tots des de baix.
“Guíxols des del Carrer” comparteix l’esperit cívic, transversal i apartidista de l’Assemblea Nacional Catalana i, en cap moment, es planteja posar en qüestió la continuïtat del nostre ajuntament a l’Associació de Municipis per la Indepèndencia.
“Guíxols des del Carrer” ha fet difusió entre les seves persones adherides de la campanya “Els ajuntaments per la independència” convidant a les persones que configuren la candidatura a adherir-se de manera individual al manifest de la campanya l’ANC.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »