Entrevista a Jordi Lloveras, cap de llista

Entrevista a Jordi Lloveras, cap de llista

"És una llàstima que a la nostra plataforma no hagi estat capaç de confluir tot el que volia aglutinar"

Dues aclaracions a l’entrevista. No es tractaria, com s’ha interpretat en el text, de crear una sèrie d’associacions de veïns. Aquestes ja les tenim, de fet Sant Feliu de Guíxols és una ciutat amb un gran teixit associatiu; del que es tractaria és d’aprofitar aquestes associacions per debatre, de manera territorial i sectorial, les inversions del municipi i després posar-les en comú, i prioritzar-les, en un consell municipal ampli. El pressupost participatiu, i en contra del que pugui semblar, no és excessivament complicat en la seva en la seva posada a punt, si bé, això si, requereix d’una bona dosi de voluntat política per dur-ho a terme. L’altra qüestió que caldria puntualitzar és que en cap cas crec que sigui una bestiesa que es presentin vuit partits a les properes eleccions, aquest és el joc democràtic i la grandesa de la participació. En la meva intervenció no feia referència al fet de ser molts, sinó al fet de què finalment no hàgim estat capaços d’evitar atomitzar el vot de l’esquerra transformadora. Per tant, la bestiesa no és una crítica cap a les opcions que lliurement es presenten, només faltaria, sinó, en tot cas, cap a la nostra pròpia plataforma que no ha estat capaç de confluir tot el que volia aglutinar.

Per llegir l’entrevista heu de fer “clic” en el següent enllaç: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/841325-.html?cca=1

lloveras

wpadmin
ADMINISTRATOR
AUTOR

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »