Presentada la nova candidatura d’esquerres de Sant Feliu de Guíxols

Presentada la nova candidatura d’esquerres de Sant Feliu de Guíxols

“la política o la fas, o te la fan”

Una cinquantena de persones van assistir a l’acte de presentació de la candidatura que es va fer a la Casa Irla. L’acte, que va ser presentat i moderat per Laura Agüera, tercera de la llista, va comptar amb les intervencions d’Anna Granolleras, activista de “Mames Braves” i sisena de la llista, Marc Vidal, diputat al Parlament de Catalunya per ICV-EUiA i Jordi Lloveras, elegit cap de llista en el procés de primàries celebrat recentment.

L’Anna va explicar com una persona independent com ella s’havia convençut de donar aquest pas endavant fins implicar-se en el projecte polític. En aquest sentit, va elogiar la forma de treballar que té la plataforma, assembleària i oberta a tothom, i el ferm desig de què la presa de decisions en el municipi es faci a partir de la participació ciutadana.Per la seva part, en Marc Vidal va destacar la prioritat de la lluita contra la corrupció, raó principal del desprestigi de la política, i va oferir tot el suport de la coalició al projecte de Guíxols des del Carrer. Jordi Lloveras, que tampoc prové de cap partit polític ni mai anteriorment s’havia plantejat presentar-se a unes eleccions, va dir en la seva intervenció que avui, més que mai, calia ampliar els horitzons de la política local per construir una alternativa de confluència que fos capaç d’aglutinar forces i plantejaments de l’esquerra transformadora, però també dels moviments socials i de persones a títol individual. Al final de la seva intervenció va recordar Eduardo Galeano molts homes petits, en llocs petits, fent coses petites… poden canviar el món” fent referència al fet que si el dia 24 de maig som molts i moltes no només estarem transformant la nostra ciutat, sinó que també estarem col·laborant a fer un món més just i solidari.

imgp0072

wpadmin
ADMINISTRATOR
AUTOR

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »