En Jordi i la Lis a la llista del Parlament

En Jordi i la Lis a la llista del Parlament

El proper 12 de maig és una oportunitat per obrir un nou capítol de progrés i deixar de mirar enrere

El nostre regidor, Jordi Lloveras, i la nostra companya Lis Brusa, segona de la llista en les darrreres municipals i a només 23 vots de ser la segona regidora de la formació, aniran a la llista dels Comuns per les comarques gironines a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Ho faran en el tercer i dotzè lloc respectivament.

Només un Govern amb els Comuns a dins és garantia que Catalunya torni a mirar al futur, amb uns serveis públics forts i blindats, on l’accés a l’habitatge estigui garantit i s’avanci en una transició ecològica justa que no deixa ningú enrere.  Entre altres qüestions, les nostres propostes passen per:

-Garantir el dret a la visita mèdica presencial. Encara que no ho pugui semblar, actualment a Catalunya hi ha persones que no tenen accés a visita presencial. Destinarem el 25% del pressupost de salut a l’atenció primària, amb la finalitat de millorar l’accessibilitat, reduir el temps d’espera, millorar les condicions laborals i recuperar plantilles.

-Crear, per llei, una unitat de defensa del dret a la vivenda per a que tot l’habitatge faci la seva funció social i no especulativa. Farem front al mobbing immobiliari, regularem l’habitatge destinat a lloguer de temporada, desmuntarem els pisos turístics il·legals i evitarem els desnonaments sense alternativa habitacional.

-En el tema de la sequera farem una proposta de sentit comú a nivell de Catalunya i que ja hem plantejat en el nostre municipi:  aplicar una moratòria en la construcció de piscines privades fins a restablir la seguretat en la capacitat hídrica del país.

-En la protecció dels animals ha arribat el moment de prohibir els bous embolats, els bous capllaçats i els bous a la mar a Catalunya. La tradició no pot ser una excusa per fer patir un animal.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »