Encariment i ampliació de la Zona Blava

Encariment i ampliació de la Zona Blava

El govern, amb un clar afany recaptatori, rebutjarà de manera majoritària les nostres al·legacions

El Ple d’aquest mes de gener resoldrà les nostres al·legacions davant els nous preus i espais de la Zona Blava. Unes al·legacions, que a hores d’ara ja sabem que no prosperaran, i que buscaven reduir el fort impacte de preus que tindran les noves tarifes per a les persones residents i donar sortida a una major casuística de la població. Entre les qüestions platejades hi ha:

-Unificar la pujada de preus per a les persones residents en el 25%, evitant el desgavell i l’encariment que es dona actualment amb uns increments van des del 4%  (1 hora al hivern) fins el 87% (2 hores a l’estiu). Es proposa que la tarifa en la seva segona hora tingui una deducció per a vehicles residents i que aquesta es compensi amb un increment igual en els vehicles visitants.

-Ampliar l’estacionament màxim de la zona blava de Sant Pol (de 2 a 4 hores), atès que el perfil del vehicle aparcat en aquella zona no correspon a la rotació que es necessita, per exemple, a la zona centre comercial i això significaria una major comoditat per a les persones usuàries.

-Fer de l’espai La Corxera una zona d’aparcament verda, és a dir, amb preus molt reduïts per als veïns i veïnes dels carrers de l’entorn. Hem de tenir present que aquest espai passarà de ser gratuït per a persones residents a ser de pagament tot l’any.

Podeu consultar el document amb les al·legacions en el següent enllaç:

https://drive.google.com/file/d/1NdwyMTGsJ0k0q0kweN_kw2iZPT0TOeut/view?usp=sharing

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »