Fa temps que la piscina municipal té greus deficiències

Fa temps que la piscina municipal té greus deficiències

S'ha posat en marxa una recollida de signatures per part de les persones usuàries per demanar solucions

Aquests darrers dies la nostra formació ha rebut diverses queixes per part de persones usuàries de la piscina municipal, tant per l’estat general de les instal·lacions (goteres, rajoles caigudes, maquinària de fitness obsoleta, WC en mal estat, poca il·luminació… ) com per l’aigua de la piscina que darrerament sempre està freda (s’han hagut de suspendre algunes classes programades). En aquest sentit, instem al govern de l’alcalde Motas perquè solucioni amb l’empresa concessionària totes les deficiències quan abans millor i es recuperi el servei que la ciutadania es mereix. Un deteriorament generalitzat de les instal·lacions que s’ha accentuat en els darrers mesos i que ha originat que desenes de persones hagin decidit donar-se de baixa. Alguns exemples d’aquest deteriorament són:

-Les barreres automatitzades de pas per a l’entrada i la sortida a la piscina fallen constantment.

-Hi ha goteres generalitzades, principalment en els vestuaris i a sobre de la mateixa piscina; hi ha zones on el sostre està negre per culpa de les humitats. Poc abans de les festes de Nadal una placa del sostre es va desprendre i va caure damunt una taula del bar, afortunadament en aquells moments no hi havia cap persona asseguda.

-La sala de fitness necessita una actualització de bona part de la maquinària i té el mirall trencat des de fa molt temps. Darrerament, i de manera habitual, ja no hi ha cap monitor o monitora supervisant els exercicis i atenen a les persones usuàries.

-Cap servei WC de l’interior de les instal·lacions està adaptat per a persones amb diversitat funcional. Només ho està el del bar. En general, els serveis WC i les dutxes presenten una falta evident de manteniment. Per altra banda, la temperatura de l’aigua de les dutxes és molt difícil de regular i gairebé sempre surt freda i en els vestidors hi ha poc llum.

-De les dues saunes seques disponibles, una fa molt temps que no funciona i es fa servir com a magatzem; mentre que la piscina de jacuzzi porta molt temps funcionant a la meitat de la seva capacitat.

-Gairebé cap bicicleta de spinnig funciona del tot correctament. Hi ha, en aquest aspecte, una clara falta de manteniment. Com també hi ha falta de manteniment en les pistes de pàdel. Per la seva part, la sala d’activitats dirigides presenta una ventilació deficient (abans es podien obrir les finestres per solucionar-ho, però des de fa un temps no es poden obrir).

-Es nota, en general, que hi ha falta de personal, especialment en aspectes relacionats amb el manteniment i la neteja, i també a la sala de fitness on, de manera habitual, ja no hi ha cap monitor o monitora supervisant com si que hi era temps enrere.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »