→ 19 d’octubre de 2023. Comissions informatives

La nostra formació insta que es compleixi, d'una vegada, amb la regulació de preus dels lloguers

Avui han quedat dictaminats els temes que aniran al Ple ordinari d’aquest mes d’octubre, que com és habitual es celebrarà l’últim dijous de mes. El nostre grup ha presentat dues mocions, la primera relacionada amb el context internacional a favor de l’alto el foc i la resolució pacífica del conflicte entre Palestina i Israel, a partir del respecte a la legalitat internacional començant pel compliment de les resolucions de l’ONU. L’altra de les mocions, aquesta més propera, és per instar al govern estatal  que, d’una vegada per totes, desencalli l’aplicació de la regulació de preus dels lloguers donant sortida a la Llei 12/23 pel dret a la vivenda;  en aquest sentit, i per conèixer de prop la nostra realitat, també demanem al govern municipal un informe de dades sobre la situació actual del lloguer en el nostre municipi.

En un altre punt, el govern portarà a Ple una modificació del POUM referent a l’àmbit de la carretera de Palamós cantonada amb el carrer Comerç, així com també la segona fase del projecte de canalització i cobertura de la riera de Sant Amanç, en aquesta ocasió el tram que va del carrer de la Mercè fins el Concepció i valorat en 440.000 €.  El govern també ha anunciat un nou préstec a mig termini, aquest per valor de 1.500.000 €, per fer front al projecte de rehabilitació de l’edifici de l’antic Hospital, també per pagar una part dels amidaments del projecte Thyssen i, finalment, per la realització d’obres de reparació de les escales d’accés a la Cala Maset i a la Cala Ametller.

Per acabar el govern presentarà en aquest Ple un Pla Local de Prevenció i Gestió dels Residus Municipals. Sembla broma, però no ho és.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »