Les nostres propostes en Recollida Selectiva

Les nostres propostes en Recollida Selectiva

La reiteració en els mals resultats, a banda de comportar un augment en el rebut de les escombraries , implica que no estem fent res per reduir emissions de CO2 i combatre l'actual situació d'emergència climàtica

Si parlem de recollida selectiva, Sant Feliu de Guíxols ja és el quart pitjor municipi de +20.000 habitants de tot Catalunya i el pitjor de les comarques gironines. Aquestes són, evidentment, unes dades que tenen conseqüències negatives per a la ciutat, el seu entorn i les persones que hi convivim.

No hi ha cap dubte que aquests mals resultats són fruit de la nefasta gestió que ha fet el govern municipal al llarg dels darrers anys on només s’ha preocupat de què la ciutat es vegi neta, però se l’hi ha fotut on van a parar les escombraries que es recullen; així s’explica que siguem dels pocs municipis que, lluny de reduir-les, en els darrers anys hàgim incrementat les emissions de CO2 provinents dels nostres residus.

Davant d’aquesta greu situació, presentarem en el Ple d’agost una proposta per fer-hi front i començar a revertir els resultats. La podeu consultar en el següent enllaç:   https://drive.google.com/file/d/1Tmm4dDHYfjNsBfcXQ4Aa8my_MEbhL_qN/view?fbclid=IwAR11HZIjPSMkXAMm__O0kD8SYZftCf-0cvq3UWv-JyQhUqxU7XNy36TRTrI

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »