→ 27 de juliol de 2023. Ple municipal

Gairebé 4 anys després s'arreglaran els accessos a Cala Ametller i Cala Maset, amb tot el sobrecost econòmic que el retard ha originat

En el decurs del Ple d’avui, el govern de TxSF i PSC ha aprovat la modificació dels projectes previstos per a la reparació de l’accés a Cala Ametller i Cala Maset. Aquests són dos accessos que el gener de 2020, amb motiu del temporal Glòria, es van veure greument afectats. Una reparació que sembla que per fi arribarà després de gairebé quatre anys i que ho farà amb un retard de més de 2 anys sobre l’aprovació del projecte executiu que és de maig de 2021. Aquesta mala planificació per part del govern, o més ben dit  la seva prioritat al moment de centrar totes les obres al voltant de l’entorn del Monestir ha fet que el preu final s’hagi encarit en més de 32.000 euros; tot per no haver fet les obres quan tocava (ja sabem que aquest govern té més afany en cimentar que no pas en arreglar espais naturals –per posar un altre exemple només cal veure com ha quedat el pati de l’Escola de Música–)

El Ple també ha aprovat la pròrroga del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat per a la prestació del servei públic del Centre de Gent Gran de la ciutat i, al mateix temps, sol·licitar a la Generalitat l’ increment de 5 places d’acolliment residencial sobre les 80 places inicialment previstes; d’aquesta manera la Residència Gent Gran quedaria amb 105 places públiques (85 residencials i 20 de centre de dia) i 15 privades (5 residencials i 10 de centre de dia). El nostre regidor ha votat a favor, no sense abans recordar que la reconversió de places públiques a privades ja va ser una qüestió plantejada en el mandat anterior pel nostre grup.

També s’ha aprovat donar continuïtat al Pla Educatiu d’Entorn. En aquest punt, el nostre regidor ha demanat aprofundir en el Pla com a mecanisme per afavorir la convivència i la cohesió social i ha posat de relleu que la ciutat, en breu, haurà d’afrontar alguns debats educatius importants com la distribució de les línees escolars o la implantació del model d’Institut escola.

Finalment s’han aprovat tot un seguit de suplements de crèdit per donar sortida, entre altres, a una subvenció a Càritas pel servei del Banc d’Aliments, la creació de places per a estudiants en pràctiques a partir del conveni FP Dual, l’adquisició de nou equipament per a l’emissora municipal o diferents partides vinculades a l’Escola de Música.

 

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »