Un mal acord pel futur de la ciutat

Un mal acord pel futur de la ciutat

Lamentem que el PSC li segueixi, altra vegada, el joc a Motas i a les seves polítiques neoliberals  

La composició que va sortir de les urnes el passat 28M va constatar que, amb 10 regidors/es, el partit de TxSF tornava a guanyar amb comoditat les eleccions, però també va servir per posar de manifest que els socialistes recollien el pitjor resultat de la seva història.

En aquest context, resulta prou evident que la ciutadania no va avalar amb vots la feina feta pel PSC al llarg dels darrers quatre anys. L’obstinació dels socialistes a formar part del govern cal buscar-la, doncs, en arguments d’índole més personals que no pas polítics.

Amb una majoria simple de 10 sobre 21 regidors/es es pot, perfectament, governar la ciutat. Ni els decrets d’alcaldia ni els acords de la Junta de Govern Local requereixen de majories absolutes; només en els grans temes que necessiten de la majoria absoluta del Ple el govern hauria de negociar per arribar a acords puntuals, com a mínim, amb un dels partits de l’oposició. D’aquesta manera la ciutat hi guanyaria en debat i s’enriquiria en democràcia. És una llàstima que els socialistes hagin prioritzat altres qüestions.

 

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »