→25 de maig de 2023. Ple municipal

No hi ha cap voluntat per part del govern en revertir la situació del pati de l'Escola de Música

Avui s’ha celebrat l’últim Ple ordinari del mandat 2019-2023. Ha estat una sessió curta i principalment tècnica. S’ha donat compte dels últims decrets d’alcaldia i s’ha aprovat una sèrie de transferències de crèdit: per a despeses d’exposicions i conferències de Patrimoni Cultural, per a mobiliari i actualització del sistema de seguretat a l’antic Hospital i, finalment, una altra per incrementar l’aportació a la Fundació Guíxols Surís. També s’ha aprovat el projecte de millora de l’envolvent tèrmic i acústic de les portes, finestres i coberta del Teatre Municipal.
A l’apartat de preguntes, el nostre regidor s’ha tornat a interessar per la situació del pati de l’Escola de Música. Recordem que fa tres mesos aquest espai, que fins llavors era verd i amable, es va convertir de sobte en un espai dur fet a cop de morter. Des de la nostra formació hem insistit de manera reiterada que cal revertir l’obra que s’ha fet en el pati. Avui, a banda de tirar pilotes fora, la intervenció de l’Alcalde ha servit per posar de manifest que no hi ha cap voluntat per part seva de revertir la situació i fer que el pati torni al seu estat original.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »