El nostre és un programa per transformar, a millor, Sant Feliu de Guíxols

El nostre és un programa per transformar, a millor, Sant Feliu de Guíxols

2023-2027

La nostra formació és plenament conscient que només a partir d’un municipalisme que sigui d’esquerres i transformador serà possible disposar i gaudir d’una ciutat que, per damunt de tot, tingui cura de la vida i protegeixi a la natura. Sabem que fer-ho no és fàcil i, sobretot, sabem que per aconseguir-ho hem de trencar amb la política d’aparador que hem viscut els darrers anys. Ara bé, també som conscients que per trencar aquesta vella inèrcia de la política local basada en el formigó i el populisme, hem de sumar més representació de la que tenim actualment.

Si som més, si sumem, podrem transformar la ciutat en molts aspectes i desenvolupar una acció de govern que veritablement posi a les persones en el centre de les polítiques municipals. Es tracta de transformar per millorar i ho volem fer amb propostes que, d’acord amb els temps actuals de crisi social i climàtica, tenen tot el sentit comú. En concret són 61 propostes d’acció, dividides en 7 grans eixos.

Programa https://drive.google.com/file/d/1yut7nIztot5658EjXKnSdo5uLYyZ1C6e/view?usp=share_link

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »