Presentació de la Candidatura 2023

Presentació de la Candidatura 2023

Serà aquest diumenge dia 30, a les 12 del migdia a la placeta Sant Joan.  

Guíxols des del Carrer – En Comú Podem presentarem aquest proper diumenge la nostra candidatura en un acte que comptarà amb les intervencions de Laura López, Diputada en el Congrés per part del grup confederal Unidas Podemos, Núria Lozano, diputada d’En Comú Poden en el Parlament de Catalunya.

En línies generals, tot i que renova un terç dels seus integrants, es tracta d’una llista que dóna continuïtat a la feina feta pel grup municipal al llarg del darrer mandat. La llista la torna a encapçalar Jordi Lloveras, que tindrà a Lis Brusa de dos i Salvador Sánchez de tres.

L’acte de diumenge comptarà amb l’actuació musical de Sabrina Banfi.

 

 

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »