→20 d’abril de 2023. Comissions Informatives

Un Ple amb pocs temes i cap novetat, ja a la recta final del mandat

Avui s’han reunit de nou les diferents comissions per dictaminar els temes que aniran al Ple d’aquest mes d’abril. Aquests seran pocs, i entre ells destaca la aprovació provisional de la programació de la 61ª edició del Festival de la Porta Ferrada. En aquest punt la nostra formació vol posar l’accent en alguna qüestió. La primera d’elles, la sensació que durant els darrers anys hi ha hagut una certa pèrdua d’identitat del Festival, segurament en part perquè l’Espai Port ha deixat de ser l’escenari central. També sobre el paper que en el Festival tenen els artistes i els grups de proximitat en la programació i, finalment, una clara referència al preu cada any més car de les localitats. El nostre regidor ha plantejat que hi hagi un major control en el preu de les entrades per part de l’Ajuntament.

També s’ha donat compte del recurs contenciós administratiu presentat contra la modificació número del planejament urbà (POUM-33), aquella que fa referència a l’expropiació d’uns terrenys rústics que hi ha a dalt de tot de la carretera de Girona (allà on alguna vegada s’hi ha instal·lat el circ), amb la finalitat de construir-hi un pavelló multiuncional. També s’ha obert el procés de participació ciutadana en relació a una altra modificació del planejament urbà (POUM-45), per a la modificació del sistema de serveis tècnics a l’àmbit del Puig Gros amb la voluntat de poder-hi instal·lar noves antenes de telecomunicació.

El Ple també donarà compte de l’Informe d’actuacions per part de la Intervenció, corresponent a l’any 2022, i també es portarà a Ple l’aprovació d’alguna transferència de crèdit per fer front a diverses subvencions per a la realització de diverses activitats a la ciutat.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »