→ 23 de març de 2023. Comissions Informatives

A dos mesos de les eleccions, el govern aprovarà projectes d'obres per més de 2M€

Avui s’han reunit de nou les diferents comissions informatives per dictaminar els temes que aniran al Ple d’aquest mes. Novament, i com acostuma a ser habitual en els finals de mandat del nostre Alcalde, les inversions en obres tornen a ser protagonistes. D’aquesta manera, i a compte de la liquidació del romanent de tresoreria, s’aprovarà el projecte d’obres, valorant en gairebé 1.400.000 euros per a la reurbanització (clavegueram i voreres) del C/ Santa Magdalena, en el tram comprès entre la carretera de Girona i el C/ Girona.  Una altra inversió important serà una de 472.000 euros per a l’adquisició de plaques fotovoltaiques per a la piscina municipal i també hi haurà suplements de crèdit per valor de 907.000 euros per cobrir diverses partides, tot plegat, amb la clara voluntat de deixar-ho tot ben enllestit abans de les eleccions. Una de les partides més entranyables que s’aprovarà serà una de 105.000 euros per a la restauració i feines de conservació de l’Arc de Sant Benet, que recuperarà la seva vessant inicial quan era la portalada que donava l’entrada al recinte monacal. La portalada constitueix un exponent important de l’arquitectura barroca i és tot un referent de la nostra ciutat.  Finalment, el Ple també aprovarà de manera inicial una modificació puntual del POUM en l’àmbit del Puig Gros i l’autorització i disposició de la despesa corresponent al servei de manteniment i conservació del cementiri municipal.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »