Aprovada la nostra proposta d’ampliació d’horari de la biblioteca

Aprovada la nostra proposta d’ampliació d’horari de la biblioteca

Aquesta mesura permetrà obrir els dilluns, dimecres i divendres pel matí

L’últim Ple municipal va acordar treballar una nova proposta d’horari per a la Biblioteca Pública Octavi Viader, modificant d’aquesta manera l’últim horari establert (on l’equipament resta tancat els dilluns, dimecres i divendres pel matí) i donant una major resposta a les necessitats de les persones usuàries.

Així es desprèn de la proposta que vam presentar per ampliar les hores, garantint l’obertura de dilluns a divendres, en franges horàries de matí i tarda, i amb un parell de jornades ininterrompudes al migdia. La voluntat és modificar les 34 hores d’obertura setmanals que actualment té l’equipament, per avançar cap a les 40 hores setmanals d’obertura que, de mitjana, tenen els municipis amb una població al voltant dels 20.000 habitants, com és el cas de Sant Feliu de Guíxols.

No era raonable, ni tampoc lògic, que la biblioteca pública de Sant Feliu de Guíxols fos la que menys hores d’obertura disposa entre les poblacions de la franja de 20.000 habitants i, al mateix temps, pretendre ser “ciutat educadora” i “ciutat de cultura”, com sempre presumeix el govern municipal. Ens felicitem perquè el govern finalment ho hagi entès i hagi rectificat davant la nostra proposta d’ampliació d’horaris.

La proposta també recull el compromís d’oferir un horari d’obertura més perllongat en temporada d’exàmens i la instal·lació en el municipi d’alguns expositors amb la finalitat de fomentar la pràctica del “bookcrossing” (la gent deixa llibres a llocs públics perquè els recullin altres lectors, que després faran el mateix)

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »