→ 20 de gener de 2022. Comissions Informatives

Plantegem desplegar una Unitat Local per a la millora de la salut mental de les persones adolescents i joves, enfortint d’aquesta manera la xarxa existent.

Avui s’han reunit les Comissions Informatives per dictaminar aquells temes que aniran al Ple d’aquest mes de gener. La nostra formació portarà una moció per impulsar un Pla comunitari de salut mental per a persones joves. El confinament i les diferents restriccions que s’han hagut d’aplicar per fer front a la pandèmia, han desencadenant tot un seguit de brots  (ansietat, depressió, trastorns alimentaris, etc…) que han posat en alerta els especialistes en salut mental; segons dades de l’Agència de Salut Pública, un dels col·lectius que més pateix casos relacionats amb la salut mental són les persones joves. Per aquest motiu, i a banda de instar a la Generalitat perquè doti als i les professionals dels recursos adients, plantegem elaborar un projecte a Sant Feliu per a desplegar una Unitat Local per a la millora a la salut mental de les persones adolescents i joves, enfortint d’aquesta manera la xarxa existent.

Entre altres qüestions, aquest Ple aprovarà una transferència de crèdit per valor de 300.000 euros que servirà per donar cobertura a les obres del local de La Rambla (antiga seu de La Caixa), on s’ubicarà la nova Oficina de Turisme. Un projecte que, entre la compra del local i les obres, costarà a la ciutat més d’un milió d’euros. Una inversió que ens sembla desproporcionada, més encara si tenim en compte que l’Oficina de Turisme quedarà lluny de l’estació d’autobusos i dels nous aparcaments, on se suposa aparcaran els vehicles dels visitants. En el tema de les obres, el Ple també aprovarà per un import de 558.000 euros l’arranjament i reurbanització del C/ Santa Teresa, entre els carrers de Les Eres i Hériz. Aquest és un projecte reivindicat temps enrere pel nostre grup, principalment perquè es tracta d’una zona segura d’escolaritat que en l’actualitat presenta unes voreres estretes i en molt mal estat.

Finalment el Ple també debatrà, per a la seva aprovació inicial, les bases específiques per a les subvencions esportives que l’Ajuntament atorga a les entitats i clubs de la ciutat.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »