Polèmiques al voltant del barri Les Comes

Polèmiques al voltant del barri Les Comes

El gran nombre d'animals que hi ha en algunes parcel·les i la crema de matolls i residus forestals, generen queixes

El nostre municipi té un entorn únic al voltant de la riera de les Comes, allà on s’acaba el carrer Pécher i comença la vall de Mascanada. És un espai especialment agradable que cal protegir. En aquell entorn hi ha cases, algunes d’elles provinents d’antigues masies, i com a qualsevol altra barriada o zona de la ciutat no està exempta de polèmiques veïnals. En apuntem dues.

Una és el considerable nombre d’animals que es concentren en algunes parcel·les i que és un problema pel descans dels veïns més propers. També comporta males olors, pel tema dels purins o excrements animals, i una qüestió a tenir en compte és quan plou i part d’aquests purins tots aquests filtren i baixen cap a la riera. Caldria comprovar que la tinença d’aquests animals compleix amb l’ordenança municipal de control i benestar dels animals.

La segona polèmica és la crema de matolls i residus forestals que s’hi fan de vegades. És prou evident que les fogueres es fan amb els corresponents permisos, però també ho és que algunes de les fogueres són de mida considerable, generant durant hores problemes de fum i olors a alguns veïns. Una possible solució d’aquest problema seria que, en tractar-se de zones més o menys rurals però en entorn també urbà, les deixalles forestals no es cremessin sinó que es portessin a la deixalleria.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »