Exigim l’obertura del pas

Exigim l’obertura del pas

La concessió que té el Club Nàutic no li permet tancar l’accés a aquest espai que és públic

A  l’espai públic del Club Nàutic Vell, just després de passar les escales que pugen fins el Salvament, hi ha una mena de glorieta de pedra, molt maca per asseure’s una estona i contemplar la panoràmica, que tota la vida ha estat oberta. Ara el pas es troba tancat i es prohibeix accedir a l’espai. La nostra formació té molt clar que la concessió de l’espai públic que té el Club Nàutic no li permet tancar l’accés a aquest espai, i per tant hem instat al govern municipal perquè faci reobrir el pas.

Exactament de la mateixa manera que podem anar a passejar al moll i arribar fins a la punta del far, podem anar a passejar al Club Nàutic i arribar fins a la glorieta de pedra que hi ha al final. Com s’ha fet sempre. Tots dos són espais que pertanyen a Ports de la Generalitat i que per més concessió que tingui el Club Nàutic, no pot tancar aquest pas.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »