Us presentem la nostra Agenda Urbana 2030

Us presentem la nostra Agenda Urbana 2030

Són 100 actuacions que d'aquí al 2030 han de reorientar les prioritats i les polítiques del nostre municipi per no deixar ningú enrere i per combatre els efectes del canvi climàtic

Darrerament hem pogut comprovar com el govern municipal (TSF-PSC) s’omple la boca parlant de desenvolupament sostenible, en referència a l’Agenda Urbana 2030. Ho fa com si d’un mantra es tractés, malgrat que després moltes de les decisions que pren no es corresponen amb la teoria. És com si les bones pràctiques les deixessin pel futur, sense tenir en compte que el futur ja ha començat.

La nostra Agenda Urbana 2030 està configurada per cent actuacions, algunes a mig i llarg termini, altres en canvi es podrien començar a aplicar durant aquest mateix mandat, sempre que el govern actual tingués una mirada llarga que anés més enllà de les properes municipals.

https://drive.google.com/file/d/1WEVrm4wUxAQQUTqQTl9reytHNW53mEMj/view?usp=sharing

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »