Nova proposta per a la construcció d’habitatge públic

Nova proposta per a la construcció d’habitatge públic

La nostra formació tem que es tracti d'un anunci mediàtic i que mai arribi a concretar-se (com ja ha passat en altres ocasions)

El Ple extraordinari d’avui ha aprovat una partida pressupostària per valor de 470.000 euros, a compte del romanent de tresoreria, que destinarà a la compra de la finca que hi ha al xamfrà entre els carrers Jaume Gras, Huguet i Antoni Ferrer i que antigament va ser una fàbrica surera. Segons s’ha explicat, en aquest espai urbà s’hi construirà una nova plaça i també un bloc de pisos, al voltant de 35, que es destinaran a habitatge públic.
El nostre grup sempre ha avalat les propostes o les iniciatives que en matèria d’habitatge públic s’han plantejat a la ciutat, i en aquesta ocasió tampoc ha estat diferent. No obstant, hem de tenir present que el govern Motas ha demostrat tenir poca credibilitat en aquests temes. En els darrers anys la ciutat ja ha viscut uns quants desenganys al respecte, els més sonats:
-L’anunci, l’any 2017 ,de la construcció d’un bloc amb 10 a 12 pisos de titularitat pública a l’immoble on abans hi havia l’Hotel Mediterraneo i que, quatre anys després, mai s’ha arribat a concretar.
-L’anunci, dos anys després, de destinar 80.000 euros a promocionar habitatge públic, un diners que al final van servir per arreglar carrers.
-O l’anunci, aquest més recent, de l’acord amb la SAREB per a la cessió de 9 pisos durant 4 anys (ja ha passat un any i tot està igual que el primer dia).
Per altra banda, la nostra formació ha recordat que encara està pendent per solucionar part de l’herència Anllò i que, en el seu moment, la ciutat va aprovar destinar part dels immobles d’aquesta herència a vivenda pública.
Aquests 35 pisos que surten d’aquesta nova proposta poden significar un avanç important, però en cap cas solucionen el problema de la falta de vivenda assequible que pateix Sant Feliu de Guíxols.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »