→ 18 de febrer de 2021. Comissions Informatives

El govern assenteix la construcció de tres blocs d'apartaments a Sant Pol, a 20 metres de la platja i a on fins avui hi havia una pineda frondosa

Avui s’han reunit les comissions informatives per dictaminar els temes que aniran al Ple de febrer, que es farà dijous vinent. El nostre regidor ha aprofitat per mostrar la seva sorpresa per l’enderroc que s’està fent a la platja de Sant Pol, concretament en el xamfrà que es forma entre el C/Pere M. Estrada, la Ctra de Sant Pol i el C/ Camí de la Caleta, a escassos 20 metres de la platja.  Allà, on hi havia fins fa poc un xalet tradicional envoltat d’una pineda frondosa, es projecta la construcció de tres blocs d’apartaments. La nostra formació entén que aquesta obra va en sentit contrari a les recomanacions que fa Pla Director, en quant a impacte paisatgístic i a pèrdua de vegetació. No obstant el govern municipal (TxSF – PSC) continua mirant cap a un altre costat atorgant llicència d’obres fa menys de dos mesos sense, ni tan sols, plantejar-se una revisió dels paràmetres urbanístics aplicables a partir del nou Pla Director i  l’impacte paisatgístic que provocarà l’obra. Aquest és el nivell de preocupació que pel nostre entorn té l’actual govern.

El Ple aprovarà quatre projectes d’arranjament i reparació urbana, tots ells conseqüència del temporal Glòria d’ara farà poc més d’un any. Són: les escales d’accés a la Cala Ametller (per un import total de 69.000€), la retirada d’una esllavissada del massís rocós en el tram de camí de Ronda que hi ha entre la Cala de Cap de Mort i la Cala de n’Oliu, darrera l’edifici de “Les Pyramides” (per un cost de 30.000€), les escales d’accés a Cala Maset (amb un cost estimat de 91.000€) i, finalment, la reconstrucció del mur del mirador de les triadores, en el C/Sicília a la zona de la Volta de l’Ametller (aquest amb un cost de 92.000€).

Finalment, el Ple aprovarà l’encàrrec al Consell Comarcal perquè aquest faci els treballs tècnics i de dibuix delineant d’alteracions de domini relatius al béns immobles.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »