Pla integral de voreres

Pla integral de voreres

La proposta es presentarà en el Ple d'aquest mes de juny

Entre les actuacions més destacades hi ha:

-La progressiva eliminació dels obstacles de les voreres, com per exemple els pals de les companyies de serveis, a fi de facilitar també el pas a cotxets per a nadons o persones que van amb cadira de rodes; així com la revisió les rampes existents en voreres.

-La construcció de vorera en aquells trams de carretera transitats amb regularitat per vianants i on actualment no hi ha vorera, com per exemple, a la carretera de Sant Pol en el tram comprès entre l’inici (darrera l’edifici Joan I) i el carrer Guardiola, a la carretera de Palamós, a l’alçada de Camí Fondo, i a la carretera de Tossa sortint de l’esplanada que es va servir com a parquing.

El podeu consultar en el següent enllaç:

https://drive.google.com/file/d/1EIsp0C2Pc6MjtAJYa957kyGyrCf3IYKr/view?usp=sharing

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »