Pla Local d’Ocupació

Pla Local d’Ocupació

Els efectes del COVID-19 a la nostra ciutat en termes d’ocupació, a data d'avui, són de 1.467 persones afectades per un ERTO i de 256 noves aturades.

En principì, la majoria de les afectacions del COVID-19 en termes d’ocupació són temporals i en bona mesura ja estan tornant a la normalitat; no obstant, hi ha una altra part que ja s’ha traduït en un increment del nombre de persones desocupades. Tot plegat pendents de veure com evolucionarà la contractació temporal durant els mesos d’estiu, en una temporada que no serà gaire encoratjadora. Preveient aquestes dades, el passat 19 d’abril, i a través de la Junta de Portaveus, el nostre grup ja va plantejar la necessitat d’aprovar un pla local d’ocupació destinat a pal·liar, en part, aquest greu problema. Llavors ja vam apuntar mesures de creació directa de llocs de treball, acompanyades d’altres accions formatives i d’orientació laboral. L’objectiu ha de ser alleujar algunes economies domèstiques i, al mateix temps, evitar l’augment de l’atur estructural que ja pateix la nostra ciutat. Tot, lògicament, en el marc de les possibilitats que té el nostre Ajuntament que són limitades. Per tot plegat, i de manera ja més concreta, fa pocs dies que hem fet arribar al govern municipal una proposta sobre el Pla d’Ocupació Local.

La trobareu en el següent enllaç: https://drive.google.com/open?id=1lotdpK3o8QnO5cdgqOjYoHZti7HDNXLM

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »