Al·legacions al Pla Director Urbanístic de la Costa Brava

Al·legacions al Pla Director Urbanístic de la Costa Brava

Volem preservar les línies de relleu que defineixen els perfils naturals i paisagístics de la nostra ciutat.

En aquest enllaç ↓

https://drive.google.com/open?id=1p1jQEErPY2yiY-VVo32iJOWGa-Bk3p3-

podeu consultar les al·legacions que al PDU hem presentat en relació al terme municipal de Sant Feliu de Guíxols.  Volem remarcar, i agrair, les adhesions que hem rebut de les entitats locals Centre Excursionista Montclar i Cooperativa La Manduca i dels grups municipals ERC i MES-UPM. També volem agrair el suport de la plataforma SOS Costa Brava.

Igualment demanem a totes les persones que a títol personal vulguin sumar-s’hi que ho facin. Quanta més gent siguem, més cas ens faran. Només heu de fer que enviar un correu a guixolsdesdelcarrer@gmail.com indicant la vostra voluntat.

El que estem fent és defensar que hi ha zones a primera línia de mar en el nostre municipi, com Punta Brava, la Volta de l’Ametller o Les Penyes, que ja estan prou trinxades com per permetre-hi encara més construcció i més especulació. Per això, entre altres coses, demanem que es desclassifiqui el sòl d’aquests àmbits. Volem preservar el que encara queda de relleu natural en el perfil paisagístic del nostre litoral.

Moltres gràcies.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »