Dura, desproporcionada i injusta

Dura, desproporcionada i injusta

La sentència demostra el fracàs de la judicialització de la política.

Avui hem conegut una sentència tremendament injusta que genera un precedent inacceptable. En moments tan durs com aquest, volem fer arribar tota la solidaritat a les persones condemnades i les seves famílies. No ens cansarem de dir-ho: amb més presó i més judicis no es resoldrà res, la llibertat de les persones empresonades és una condició indispensable per obrir vies que facin possible la resolució del conflicte. És hora d’abandonar les polítiques fallides, d’actuar amb responsabilitat, apostar pel diàleg i treballar per trobar solucions efectives a un conflicte polític que mai hauria d’haver estat judicialitzat.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »