Torna l’ocupació il·legal d’espai a Sant Pol

Torna l’ocupació il·legal d’espai a Sant Pol

L'empresa concessionària, un estiu més, fa el que vol amb un espai que és de domini i ús públic

Un estiu més hem de lamentar, i denunciar, que l’empresa concessionària dels para-sols i gandules de la zona de la Taverna del Mar de Sant Pol, torni a saltar-se la normativa vigent col·locant els estris per llogar, o bé ja llogats durant més d’un dia, en la seva totalitat al llarg de la primera linia de mar. Ho fa a primera hora del matí, sense respectar els espais delimitats per aquest serveis i sense que els clients estiguin presents i, a més, per dissimular, col·loca tovalloles i utilitza unes quantes gandules i uns quants para-sols que semblen d’ús privat malgrat ser de lloguer.

Guíxols des del Carrer recorda que els para-sols, hamaques i gandules han d’estar situats en un espai de 40 metres quadrats, prèviament delimitat, i que s’han de col·locar com a mínim a 6 metres de distància des de l’aigua. La nostra formació sol·licitarà al govern de la ciutat que actuï amb fermesa i celeritat, doncs entenem que s’està ocupant il·legalment un espai que és de domini públic.

Cal lamentar que aquesta empresa sigui reincident, cada estiu és la mateixa història, i que malgrat ser una concessió problemàtica i que al llarg dels darrers anys ha acumulat un nombre considerable de queixes per part de persones usuàries de la platja, l’any 2017 el govern de llavors (TSF-PSC-ERC) decidís renovar-li la concessió. L’empresa que gestiona el servei de para-sols i gandules es diu  J.V.C Ensesa Comunidad de Bienes, té la concessió del servei fins el 2020 i paga un cànon anual de 10.000 € (pagament que en cap cas li dóna dret a patent de cors).

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »