La Generalitat vol treure un P3 del Gaziel

La Generalitat vol treure un P3 del Gaziel

El nostre grup s'hi oposa i se suma a la protesta que demà dijous farà la comunitat educativa de la ciutat.

Si volem una ciutat que sigui veritablement educadora no ens podem permetre el luxe de perdre una línia de P3. Guíxols des del Carrer es solidaritza amb les reivindicacions de la comunitat educativa que no volen perdre una línia educativa en el Gaziel. El nostre grup entén que no es poden acceptar les retallades sense oposar-hi resistència. Hi ha, en els darrers anys, una clara tendència de la Generalitat de potenciar l’educació concertada enfront de la pública, on és més fàcil mantenir els grups, perquè només necessiten 19 alumnes per tancar la inscripció quan a la pública s’exigeixen 23 alumnes com a mínim. Si a Sant Feliu de Guíxols hi ha una davallada demogràfica, aquesta a de ser una oportunitat per recuperar les ràtios d’abans de la crisi i millorar la qualitat educativa, i no per retallar-la encara més. En tot cas, i com a última solució, entenem que l’Ajuntament hauria d’assumir el cos per mantenir la línia sempre que el departament assumeixi el compromís de baixar les ratios de cara l’any que bé i que es mantinguin totes les línies de P3 que té actualment la ciutat.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »