Un govern d’esquerres

Un govern d’esquerres

Jordi Lloveras defensa la formació d’un govern progressista a la ciutat

Ahir, en la presentació de la candidatura, el nostre cap de llista va defensar la possibilitat de sumar un govern d’esquerres a la ciutat. Va dir que aquells que diuen que no tenen ideologia, perquè són un partit només municipalista, no són de gaire fiar. Va defensar el municipalisme d’esquerres, progressista, sobiranista i de classe treballadora que representa Guíxols des del Carrer – En Comú Podem. Un municipalisme que, entre altres coses, planteja remunicipalitzar serveis en mans de grans empreses, rescatar concessions d’espais públics en mans privades o refusar l’especulació quan es tracta d’accedir a la primera vivenda. Les eleccions del 26 de maig van de política municipal, no són la segona volta de res, són eleccions per decidir com volem gestionar allò que és de tots i totes, allò que és públic. Nosaltres ho tenim clar: una ciutat participativa i transparent, on les persones, sigui quin sigui el seu orígen, siguin el primer, on l’urbanisme estigui en consonància amb l’entorn i el respecte pel medi ambient, que faci bandera dels valors del republicanisme (solidaritat, feminisme, diversitat…) i que sigui proactiva en allò que la defineix (ocupació, cultura, turisme i comerç, joves, gent gran, transport públic…).

Nosaltres ho tenim clar, i tú?

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »