Jordi Lloveras repetirà com a candidat a l’Alcaldia

Jordi Lloveras repetirà com a candidat a l’Alcaldia

Joan Luengo, cap de llista d’En Comú–Podem al Congrés per Girona, va acompanyar al nostre candidat

Sota el lema “Bons a l’oposició,millors al govern” s’ha fet l’acte públic de presentació de Jordi Lloveras com a candidat a l’Alcaldia de Sant Feliu de Guíxols en representació de Guíxols des del Carrer (la formació que en el municipi representa a ICV, EUiA, Catalunya en Comú i Podem). L’acte ha servit també per presentar, a grans trets, el programa municipal amb que el grup concorrirà a les properes eleccions del 26 de maig. Lloveras ha explicat que el programa s’ha construït a partir de les jornades obertes de debat que es van organitzar durant tot el mes de març i que gira al voltant de 5 grans eixos (“Participació i Transparència” “Primer les persones” “Medi ambient i protecció als animals” “Ciutat republicana” i “Ciutat proactiva”). Cada eix articula una sèrie d’accions o actuacions a desenvolupar i, en la seva totalitat, el programa suma 220 propostes. Algunes de les més destacades són: el pla local d’habitatge, el pla d’acció municipal, els pressupostos participatius, la modificacio del del reglament orgànic municipal, la regidoria de feminisme i LGTBI, el porta a porta en dues fraccions, la tarifació social, el consell de la cultura i les arts, el consell de la comunicació, el museu de la posidònia, el segell de qualitat per a les empreses respectuosos amb els drets laborals, la formació al llarg de tota la vida, la gossera municipal o el pla director de bicicleta.

Per la seva part, Joan Luengo va insistir en la importància que En Comú-Podem, i la confluència amb Unidas Podemos, aconsegueixi un bon resultat a les eleccions generals del 28-A “… som l’única garantia d’avançar i poder veure la política en color, perquè si sumen PP-Cs-VOX significarà tornar al blanc i negre i si la suma és de PSOE-Cs estarem en una tonalitat de grisos. L’únic acord de govern que defensaria íntegrament el interessos de la gent popular i treballadora seria un acord PSOE-Unidas Podemos, per això el vot útil som nosaltres, perquè som els únics que garantim que ni PP ni Cs estiguin al govern”

Jordi Lloveras, de 55 anys, és titulat en Formació Professional de segon grau en Administració i va iniciar estudis de Ciències Econòmiques. És funcionari de Correus des de l’any 1987, on ha estat  secretari general de la secció sindical de CCOO i membre de l’executiva estatal del sector postal durant dotze anys. Actualment exerceix com a Cap d’Equip a l’oficina de Platja d’Aro. És soci de la fundació Pau i Solidaritat i d’Òmnium Cultural. Va entrar per primera vegada a la política el 2015.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »