Tots per una foto

Tots per una foto

És el que passa quan es governa pensant més en els interessos partidistes que en els de la gent

Arrogància, supèrbia, altivesa, desdeny, immodèstia, petulància… qualsevol d’aquests adjectius serviria per qualificar el comportament d’avui del govern de la ciutat en relació a l’obertura del Parc Central. I és que no s’han pogut aguantar, era massa esforç per a tanta prepotència. No podien admetre que, com que ens trobem en període electoral, no era possible fer cap tipus d’acte que, de manera explícita o ímplicita, impliqués una inauguració pública. I no ho podien admetre perquè necessiten la seva foto, no fos cas que després del 26M no governin i es quedin sense. Era tant fàcil com obrir l’espai i ja està, no calia fer res més; però no, ells necessitaven d’un bany públic per alimentar el seu ego. Per anar bé, el sentit comú hauria d’imposar-se als polítics arrogants.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »