Salvem els oms!

Salvem els oms!

La nostra formació ha decidit votar NO a descatalogar aquests arbres

Descatalogar els oms del Passeig Rius i Calvet, com vol fer el govern de la ciutat, vol dir sacrificar-los. Vol dir matar-los a la primera dificultat que apareix i vol dir també que el projecte inicial, que planteja la seva salvació a través d’un transplantament, estava mal estudiat, o com a mínim, estava redactat per cobrir l’expedient, però sense pensar mai realment en aquests arbres i en la seva salvació. Els arbres formen part també del patrimoni natural i històric de la ciutat i si el govern municipal tira endavant amb la seva proposta de descatalogar aquests 15 exemplars, per posteriorment talar-los, voldrà dir que incompleix la seva obligació de salvaguardar aquest patrimoni. Costa de creure que en un món tan tècnicament avançat com el nostre l’única solució sigui sacrificar-los, segurament que és l’opció més ràpida, fàcil i econòmica, però nosaltres pensem que no ha de ser l’única. La sensació que té el nostre grup en aquests moments és que aquests 15 arbres mai han format part del projecte i que mai s’han tingut realment en compte. Una llàstima.

Per això anunciem que, en espera de decidir si concretem altres accions, posem en marxa una campanya a les xarxes a favor de la seva salvació:  https://www.change.org/p/ajuntament-de-sant-feliu-de-gu%C3%ADxols-salvem-els-15-oms-de-sant-feliu-de-gu%C3%ADxols

 

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »