L’Assemblea aprova, amb bona nota, l’informe de gestió

L’Assemblea aprova, amb bona nota, l’informe de gestió

També es van establir les línies estratègiques per aquest any i es va refermar el compromís i la sintonia del grup amb el projecte que representa Catalunya En Comú Podem.

La rendició de comptes dels nostres representants davant l’Assemblea de persones adherides és un dels principis que la formació té regulat en el seu Codi d’ètica política. D’aquesta manera el nostre regidor, Jordi Lloveras, va presentar ahir l’informe #TercerAny que recollia un resum de totes les iniciatives que el grup ha dut a terme durant el darrer any: 19 mocions, 36 preguntes, 3 plecs d’al·legacions i 5 actes públics. L’informe va obtenir el vot unànime de totes les persones assistents.

Actualment la formació té 72 persones adherides (per adherir-se només cal enviar un correu de confirmació a guixolsdesdelcarrer@gmail.com ). Les persones adherides, a banda de rebre informació puntual sobre temes d’àmbit municipal, tenen dret a votar en els assumptes d’ordre intern que es posin a deliberació, poden assisitr i participar a les trobades que periòdicament fa la coordinadora del grup, així com també poden ser triades per formar part de les llistes municipals.

La segona part de l’assemblea va servir per fixar el full de ruta de la formació durant aquest 2018. D’aquesta manera es van establir les prioritats de la formació en el debat polític i que seran: agilitzar la construcció de vivenda protegida en el municipi a partir de la herència Anllò, reivindicar el Porta a Porta com a sistema necessari en la recollida de residus, avançar en estratègies per a minimitzar la generació de residus, portar al Parlament de Catalunya una proposta de resolució per a la recuperació de les concessions públiques que finalitzen aquest any (Palm Beach, Can Rius i Eden Roc), recuperar la reivindicació al carrer per a la construcció del nou IES i, finalment, posar de nou en relleu la voluntat de deslligar el nom d’Antoni Vidal (benefactor de la ciutat, però també important esclavista) del de la nostra Rambla. L’assemblea també va decidir recuperar aquelles mocions que en el seu monent es van aprovar, però que a hores d’ara encara no han tingut cap rellevància, com exemple, que l’Ajuntament treballi amb entitats de banca ètica o que l’empresa prestatària dels serveis funeraris a la nostra ciutat publiciti una relació completa, entenedora i actualitzada sobre prestacions i preus.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »