→ 18 de gener de 2018. Comissions Informatives. Nota del Grup

GdC demanarà que s'ampliï el concepte de mobilitat reduïda a efectes de zones reservades d'aparcament

Les diferents Comissions Informatives s’han tornat a reunir per dictaminar sobre els temes que aniran al Ple ordinari d’aquest mes de gener. En aquest Ple el nostre grup portarà dues mocions. La primera és per comprovar, avaluar i reformular la ubicació de les places d’aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda que actualment hi ha a la ciutat. La nostra proposta és la d’ampliar el nombre de places perquè les dones embarassades en l’últim trimestre de gestació i les families amb nados fins a 18 mesos tinguin també la consideració de persones amb mobilitat reduïda i puguin fer ús, de manera temporal, d’aquestes places reservades. La segona de les mocions que presentem fa referència a les noves condicions per obtenir el bo social pel consum elèctric. A través de la moció, la nostra formació insta el Ministeri d’Energia per a l’elaboració d’una nova normativa que sigui més consensuada, que estableixi un bo social finançat íntegrament pel Govern de l’Estat i per les empreses elèctriques, i que inclogui dintre del mateix altres energies susceptibles de talls de subministrament per impagament en llars vulnerables com ara el gas. Per la seva part el grup municipal de la CUP ha presentat una moció per reclamar la col·locació d’una pancarta a la façana de l’Ajuntament on es demani l’excarcelació dels presos polítics i d’un llaç de color groc. Aquesta moció és molt semblant a la que va presentar el nostre grup el passat mes de novembre i que el govern (TSF-ERC-PSC) va desestimar en entendre que hi ha altres espais, per exemple a les entrades de la ciutat, on penjar aquestes pancartes. El grup municipal de CiU ha presentat una altra moció, aquesta per a l’adequació de zones d’esbarjo per a gossos a la ciutat. El Ple de dijous vinent també debatrà, i previsiblement aprovarà, el Pla Normatiu 2018. Finalment en aquest Ple es materialitzarà el canvi al capdavant de la regidoria d’Esdeveniments i Transició Nacional, la Georgina Linares deixa, per motius personals i professionals, la seva responsabilitat que serà assumida per l’Albert Polo. Des d’aqui el nostre reconeixement a la Georgina per la feina feta i desitjar-li tota la sort al nou regidor.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »