Bon Any a totes i a tots!!

Bon Any a totes i a tots!!

El 2018, i com hem fet des del primer dia, continuarem treballant des del municipalisme de proximitat per a una ciutat millor.

Amigues i amics de Guíxols des del Carrer, companys i companyes, arribem al final del 2017. Sembla que faci molt, però no fa ni tres anys que vam entrar a l’Ajuntament. Des de llavors, i com hem fet des del primer dia, continuem treballant amb moltes ganes i molta il·lusió. Som conscients que els temps de fer política no són fàcils, però també som conscients que el municipalisme és la política més propera a la gent i que aquests són temps d’apoderament popular. I en això estem. Fent-ho des del municipalisme de proximitat, fent oposició crítica i alhora constructiva, aportant propostes i treballant col·lectivament per a una ciutat millor. Si voleu ens retrobem l’any vinent.

Feliç 2018 !

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »