→ 23 de novembre de 2017. Comissions Informatives. Nota del Grup

La nostra formació demanarà que es pengi en el balcó de l'Ajuntament una pancarta de "Llibertat presos polítics".

Avui s’han tornat a reunir les diferents comissions informatives per dictaminar sobre els temes que aniran al Ple ordinari d’aquest mes de novembre i que es farà el dijous dia 30. Abans, el dilluns 27, hi haurà un ple extraordinari per debatre els pressupostos municipals. En els propers dies publicarem una nota al respecte, en tot cas, serà després de la reunió, oberta a tothom que vulgui assistir-hi, que hem convocat per demà divendres, a partir de les 7 de la tarda en el local, on valorarem plegats aquests nous pressupostos i on acabarem decidint el sentit del nostre vot. Però, i tornant al Ple ordinari de dijous, avui hem presentat una moció a favor de l’alliberament de tots els presos polítics. El text de la moció rebutja l’ús de la via judicial per a la resolució d’un conflicte que, com s’està demostrant, és merament polític i només té una via possible de solució: la de la política, el diàleg i la democràcia. A la moció demanem que es col·loqui en el balcó de l’edifici de l’Ajuntament la corresponent pancarta en mostra de recolzament als presos polítics i exigint-ne la llibertat. Presentem també una proposició per regular millor l’última intervenció que fa l’Alcalde, a manera de tancament d’un punt que s’ha portat a debat. Una intervenció que, al menys al nostre entendre, hauria de ser neutra, de conclusions, sense aportar nous elements de discussió i que, bàsicament, hauria de servir per sintetitzar aspectes concrets del debat. Entenem que no és preceptiu convertir aquesta última intervenció en un altre argumentari que, sovint, acaba tensionant encara més el debat. De fet el govern sempre tanca el punt, amb la qual cosa ja queda clara quina és la seva postura. També s’ha informat sobre procés de remodelació de la façana marítima a l’entorn de la Platja del Racó i del Passeig Rius i Calvet. S’han presentat fins a 8 empreses al concurs per a l’adjudicació de les obres. Durant el mes de desembre es farà el procés de selecció i està previst poder començar les obres el gener.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »