La repressió i l’empresonament d’idees polítiques és un fet intolerable

La repressió i l’empresonament d’idees polítiques és un fet intolerable

Exigim la llibertat immediata dels presos polítics.

Guíxols des del Carrer denuncia que la repressió i l’empresonament de les idees polítiques és un fet intolerable. És una vergonya antidemocràtica empresonar membres d’un govern legítim, escollit democràticament a les urnes, que sense haver fet ni un sol acte de violència, han sigut acusats d’un delicte de sedició i rebel·lió.

Avui, com ja han dit moltes veus autoritzades, és un dia negre per a Catalunya i per a totes les persones demòcrates. Es tracta d’un acte que ofèn a tota la ciutadania i afecta a tot el poble de Catalunya, i que té un component polític evident i discutible, que posa en qüestió la separació de poders a l’Estat espanyol.

Cal exigir la llibertat immediata dels presos polítics perquè la repressió i l’empresonament no pot ser la forma de solucionar les diferències polítiques. Hem de sortir i manifestar-nos per exigir l’amnistia de tots els presos polítics.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »