Patent de cors?

Patent de cors?

El govern amaga que fa poc que s'ha renovat la concessió a la mateixa empresa conflictiva del lloguer de gandules i para-sols a Sant Pol.

La incongruència política s’ha instal·lat a l’Ajuntament. El dijous passat, en el Ple Municipal, el govern (TSF-ERC-PSC) va votar favorablement una moció nostra que denunciava la manera sistemàtica com l’empresa Encesa Comunitat de Béns incomplia amb la normativa i el pla d’usos pel servei de lloguer d’estris a la platja. Concretament ho fa a la platja de Sant Pol, a la zona de la Taverna de Mar, i fa anys que porta incomplint amb les seves obligacions. La moció demanava l’obertura d’un expedient sancionador. En el seu torn d’intervenció el govern es va mostrar inflexible i va anunciar mesures contundents, això si, mira per on, sembla que es va oblidar d’explicar que feia poc que ja se l’hi havia renovat el contracte de concessió a la mateixa empresa, o com a mínim això és el que es desprèn d’una nota publicada avui al Diari de Girona.

Però la cosa va més enllà. En el decurs del debat el nostre regidor va demanar que a aquesta empresa no se li renovés la concessió, ja que en teoria finalitzava l’octubre d’aquest any. Tampoc llavors, ni en la posterior intervenció del regidor delegat de platges ni en la del propi alcalde, es va dir que això no era possible perquè la renovació feia poc que ja s’havia fet.  Sincerament, no entenem aquesta pressa en renovar abans d’hora una concessió problemàtica i que al llarg dels darrers anys ha acumulat un nombre considerable de queixes per part de persones usuàries de la platja.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »