GdC demana la compareixença del regidor d’urbanisme

GdC demana la compareixença del regidor d’urbanisme

Ho fa arran d'un informe de l’Oficina Antifrau que investiga l’actuació municipal respecte l’ús irregular d’un habitatge i del seu pàrquing com a establiment annexat a l’Hotel Eden Roc.

Guíxols des del Carrer considera que el Ple, com a òrgan de màxima representació municipal, té el deure i l’obligació de conèixer a fons les actuacions d’investigació que l’Oficina Antifrau de Catalunya ha dut a terme en el nostre municipi, entre altres qüestions per determinar si, arribat el cas, s’han produït irregularitats manifestes que necessitin depurar responsabilitats polítiques.

La nostra formació ja va fer públic un informe durant l’agost de l’any 2015 on denunciava que s’estava fent un ús inapropiat de la finca ubicada al davant de l’hotel, concretament en el C/ Port Salvi 122, ja que la finca s’estava utilitzant com a annex a l’hotel, s’ocupava la seva terrassa com a zona d’aparcament i no disposava de les corresponents llicències. Llavors la resposta del govern va ser que “sobre si es tracta d’un habitatge turístic, o no, hi ha un expedient obert a urbanisme i, en tot cas, es farà molt difícil decidir si es tracta d’un habitatge turístic o com a habitacions d’hotel”. Una resposta que dos anys després s’ha demostrat totalment inapropiada. De fet, i en més d’una ocasió, GdC-E ha denunciat que l’habitatge no té al dia la llicència de primera ocupació sense la qual no pot actuar com a habitatge d’ús turístic, i menys encara, d’ús hoteler.

En el següent enllaç trobareu l’informe que hem elaborat al respecte https://drive.google.com/open?id=0B0B2Uqj7qu4tYjlVQUR5blRQa1k

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »