→ 24 d’agost de 2017. Comissions Informatives. Nota del Grup.

El nostre Grup ha demanat un punt de control a l'Ordre del Dia per conèixer els detalls de l'investigació que ha obert l'Oficina Antifrau de la Generalitat.

Avui s’han tornat a reunir les diferents Comissions Informatives per dictaminar sobre aquells temes que aniran al Ple de la setmana vinent. Un Ple on el nostre Grup ha demanat la compareixença del regidor delegat d’urbanisme, perquè informi de la noticia apareguda segons la qual l’Oficina Antifrau de la Generalitat estaria investigant el que semblarien certes actuacions irregulars comeses per l’Hotel Eden Roc en relació a la construcció, i posterior ús hoteler, d’un habitatge unifamiliar annex a l’hotel. L’Oficina Antifrau també demana conèixer quines van ser les actuacions que al respecte va prendre el govern de la ciutat, tant aquest com l’anterior. GdC considera que cal arribar al fons de la qüestió i, arribat el cas, depurar-ne responsabilitats polítiques. Sense perdre de vista l’Hotel Eden Roc, el nostre grup portarà a Ple una proposta perquè la ciutat recuperi la gestió del domini públic del camí de ronda que l’hotel té en concessió. Cal recordar que la concessió finalitza l’any vinent i que l’hotel ha acumulat al llarg dels darrers anys un nombre molt important d’expedients per irregularitats i mal ús de l’espai. Finalment, i en relació a la problemàtica de les gandules i para-sols de la zona dels Banys de la platja de Sant Pol, el nostre grup portarà a Ple una proposta perquè s’obri un expedient sancionador a l’empresa concessionària del servei. Cal recordar que, cada any i de manera reincident, aquesta empresa no compleix amb la normativa vigent al respecte fent un ús il·legal de l’espai públic sense fer cas de les advertències que, segons diuen, els hi ha fet arribar el govern de la ciutat.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »