Ocupació il·legal a la platja de Sant Pol

Ocupació il·legal a la platja de Sant Pol

GdC demana al govern local que actuïi amb fermesa i celeritat davant aquesta il·legalitat manifesta.

L’empresa concessionària dels para-sols, hamaques i gandules a la platja de Sant Pol de S’Agaró, a la zona de la Taverna del Mar, ha tornat a fer cas omís de la normativa vigent al respecte. Igual com feia l‘estiu passat, l’empresa no col·loca els estris per llogar en les zones prèviament delimitades, sinó que a abans de les 9 del matí ja els ha distribuit en la seva totalitat al llarg de la primera linia de mar. A més, i per dissimular, utilitza unes quantes gandules i uns quants para-sols que semblen d’ús privat malgrat ser de lloguer.

Guíxols des del Carrer recorda que els para-sols, hamaques i gandules han d’estar situats en un espai de 40 metres quadrats, prèviament delimitat, i que s’han de col·locar com a mínim 6 metres de distància des de l’aigua. La nostra formació ha sol·licitat al regidor delegat de Platges que actuï amb fermesa i celeritat, doncs entén que s’està ocupant il·legalment un espai que és de domini públic. A més l’empresa és reincident, i per tant, coneix perfectament quines són les seves obligacions.

 

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »