Tot fa pensar que, finalment, es mantindrà el segon P3 al Baldiri

Tot fa pensar que, finalment, es mantindrà el segon P3 al Baldiri

La pressió del Consell Escolar Municipal i les gestions dutes a terme des de l’Ajuntament, han fet rectificar al Departament d’Ensenyament que no s’ha esperat a dilluns per donar una resposta.

En aquest sentit, cal apuntar que el període de matriculacions es mantindrà obert a Sant Feliu de Guíxols de manera extraordinària fins el 30 de juny, amb la finalitat de convèncer a les famílies que havien posat el col·legi Baldiri Reixach com a segona opció d’escolarització durant la preinscripció per què ara la triïn com a primera.

És evident que amb la seva decisió el que ha fet el Departament d’Ensenyament ha estat passar la pilota a les 14 famílies que en el seu moment van triar com a segona opció l’escola Baldiri Reixach. No obstant, i tenint en compte que actualment ja hi han 20 nens i nenes matriculats i que la ràtio en aquesta escola de complexitat alta se sitúa en els 22 alumnes per classe, tot fa pensar que no hi hauran problemes per superar la barrera dels 23 (més encara, amb les matrícules dels nouvinguts que no han passat per la preinscripció) i que finalment es mantindrà la segona línia de P3 al Baldiri.

Des de la nostra formació volem felicitar a tota la comunitat educativa de la ciutat pel seu coratge i determinació, al Consell Escolar Municipal per la seva fermesa i unitat, i també, al govern de la ciutat per la seva celeritat en la gestió del conflicte.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »