Antoni Vidal, benefactor i esclavista

Antoni Vidal, benefactor i esclavista

El Ple aprova iniciar un procés deliberatiu per canviar, o reformular, el nom de la Rambla d'Antoni Vidal.

El Ple Municipal del 25 de maig ha aprovat, amb els vots a favor de TSF,ERC,PSC i GdC i les abstencions de CiU i MES, la nostra proposta per iniciar un procés deliberatiu per canviar, o reformular, el nom de la nostra emblemàtica rambla. D’aquesta manera es crearà un grup de treball que serà l’encarregat d’estudiar les propostes que arribin de canvi de noms de les vies urbanes i els espais públics de la ciutat.  Aquest és el primer pas perquè el nom d’Antoni Vidal (un dels grans esclavistes catalans del segle XIX) es deslligui del de la Rambla de Sant Feliu de Guíxols. A l’enllaç trobareu el dossier que el nostre grup ha preparat per defensar la moció:

https://drive.google.com/open?id=0B0B2Uqj7qu4tSzFIZGMtelVWYVU

 

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »