S’enjardina la zona, però no es millora en seguretat

S’enjardina la zona, però no es millora en seguretat

GdC lamenta que el Guíxols Arena continuï presentat, com el primer dia, deficiències en quant a seguretat i encara no s'hagi fet res.

El passat mes de setembre, quan es va inaugurar el Guíxols Arena, el nostre grup hi va trobar a faltar alguns elements que reforcessin l’obra, tant en aspectes de vista com en mesures de prevenció. Aquests dies s’ha procedit a fer l’enjardinament de la zona. Està bé, de fet aquesta era una de les reflexions que en el seu moment també va situar la nostra formació. No obstant, volem insistir en què és preocupant que la zona de joc continuï presentant, com el primer dia, deficiències en quant a la prevenció de riscos i encara no s’hagi fet res. Tornem a incidir que caldria col·locar una tanca primetral que separés la zona esportiva de joc i esbarjo amb la de circulació de vehicles rodats. És, simplement, una qüestió de seguretat per evitar que un nen o una nena surti corrent darrere d’una pilota sense cap obstacle que el freni, o per evitar que un vehicle despistat acabi circulant per la pista de joc en no trobar cap tanca que delimiti el perímetre.  La pràctica esportiva lliure i d’esbarjo que es faci en el Guíxols Arena, com instal·lació municipal que és, ha de tenir garantida tota la seguretat adient  per a les persones i, avui, pensem que això no es dóna. De la mateixa manera, pensem que el punt d’entrada i sortida de vehicles a l’esplanada hauria d’estar millor senyalitzat.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »