Sant Feliu de Guíxols s’adhereix a la Xarxa de Municipis LGTBI

Sant Feliu de Guíxols s’adhereix a la Xarxa de Municipis LGTBI

L'objectiu és impulsar actuacions municipals que permetin un enfocament integral de les polítiques de gènere i LGTBI

La nostra societat té el repte, important, d’aprofundir en la igualtat efectiva dels drets de les persones lesbianes, gais, transexuals o bisexuals, perquè deixin de ser subjectes de discriminacions i puguem, tots i totes, exercir el dret a viure una vida plena i digna d’acord amb la nostra orientació sexual o identitat de gènere. La igualtat només arribarà el dia que puguem desfer-nos d’unes etiquetes que volen amollar-nos a una realitat que, nos obstant, és molt diversa i té múltiples matisos pel que fa a la manera de viure les relacions i la identitat del nostre propi cos. La Xarxa vol afavorir l’intercanvi i la col·laboració entre els diferents municipis donada la rellevància del món local com a espai privilegiat de proximitat i protagonisme de tota ciutadania. L’assetjament i violència que sovint les persones LGTBI pateixen a les aules o la discriminació que hi ha en el món laboral, són alguns exemples de situacions de desigualtat avui presents en la nostra societat. És per això que cal seguir en la lluita contra la LGBTIfòbia, i és per això també, que és important exigir al govern de la Generalitat la total aplicació de la Llei aprovada l’any 2014 per garantir els drets d’aquestes persones i que avui, malauradament, es troba en molts aspectes de la mateixa pendent de desplegament.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »